Giriş Kayıt

ÜYE GİRİŞ

Kullanıcı Adı *
Şifre *
Beni hatırla

Bir hesap oluşturun

Yıldız (*) işaretli alanlar gerekli.
İsim *
Kullanıcı Adı *
Şifre *
Şifre doğrulayın *
E-posta *
E-posta doğrulayın *
Captcha *

Haberler

Anadolu Hayat DR-Voice Eğitimi

ahayat29-30 Ekim Tarihlerinde Anadolu Hayat Müşteri İlişkileri Çağrı Merkezi Ekibi, Dr-Voice İletişim Atölyesi Eğitimine Katıldı.

2 Gün süren Eğitimde katılımcılar interaktif bir şekilde eğitime katılarak gerek iş hayatlarında, gerekse özel hayatlarında çok faydalanacakları bazı yetkinliklerini geliştirdiler. Etkili dinleme, doğru sorular sorma, empati yağma, duyguları kontrol etme, pozitif iletişim gibi konularda çeşitli uygulamalar ile hem eğlendiler, hem de öğrendiler.

Eğitim resimlerini görüntülemek için tıklayınız. 

 

 

Devamını oku: Anadolu Hayat DR-Voice Eğitimi

BT SERVİS Ekibi DR-VOICE Eğitiminde

BT Servis8 Mayıs Anneler gününde BT servis Çağrı merkezi ve Müşteri Hizmetleri Ekibi Okalip Eğitim merkezinde DR-VOICE Telefonda İnsanın Gücü eğitimine katıldı. Eğitime katılanlar eğitimde özellikle ses tonu ve sihirli kelimelerin çalışma hayatlarında ne kadar önemli olduğunu belirttiler. Eğitim sonrası müşterileri daha dikkatle dinleyip uzman sorular ile problemi keşfedip çözüm üretebileceklerini söyleyen katılımcılar aynı zamanda uygulamalı oyunlarda hoş vakit geçirdiklerini belirttiler.

Diğer Resimler için Galeriye Bakınız.

  

Devamını oku: BT SERVİS Ekibi DR-VOICE Eğitiminde

Axa Sigorta Acenteleri Telefonda Satış Eğitiminde

papatyaAxa sigorta acenteleri 27-28 Mayıs Tarihlerinde DR-VOICE Telefonda Satış Eğitimine Katıldı. Danışmanımız Tayfun Türkalp Tarafından verilen eğitimde, telefonda satış teknikleri, ürün ve çözümlerin faydalarını satma, kişiliklere özel iletişim teknikleri, teklif hazırlama gibi konular işlendi Eğitim sonrasında katılımcılar, iş hayatında çok daha kolay başarı elde edeceklerini düşündüklerini belirttiler.

 

 

 

Devamını oku: Axa Sigorta Acenteleri Telefonda Satış Eğitiminde

Medline Operasyon Ekibi DR-VOICE Eğitimine Katıldı

16-17 Ocak Tarihlerinde Medline Operasyon Ekibi, Taksim Gönen Otel'de DR-VOICE eğitimine Katıldı. Hasta ve yakınlarının acil yardım çağrılarına ve tıbbi destek taleplerine çok hızlı ve etkili yanıt veren ekip'te Doktor ve ATS' görevlileri

 bu eğitimde daha etkili iletişim kurmak için bazı tekniklerini geliştirdiler. Özellikle ses tonu ile beden dilini yansıtma, kısa zamanda etkili iletişim kurma konularında keyifli öyunlar oynayan katılımcılar hem keyifli bir hafta sonu geçirdiler hem de kendilerini geliştirdiler.

Görevleri insan hayatını kurtarmak ve yardımcı olmak için 24 saat nöbet tutmak olan ekip üyeleri aynı zamanda bu stresli ortamda, hem şefkat hem empati göstererek görevlerini yapıyorlar.   

Devamını oku: Medline Operasyon Ekibi DR-VOICE Eğitimine Katıldı