Giriş Kayıt

ÜYE GİRİŞ

Kullanıcı Adı *
Şifre *
Beni hatırla

Bir hesap oluşturun

Yıldız (*) işaretli alanlar gerekli.
İsim *
Kullanıcı Adı *
Şifre *
Şifre doğrulayın *
E-posta *
E-posta doğrulayın *
Captcha *

Haberler

Zor Müşteri Yok Artık

Axa 13-14

Axa Sigorta Çalışanları Ve Yöneticileri, Dr-Voice zor Müşterilerle Başa çıkma eğitiminde, artık onlar için zor müşteri olmadığına karar verdiler.

13-14 Eylül 2013 tarihinde, muhteşem manzaralı eğitim salonunda hem bilgilerini tazelediler, hem de aralarında bilgi paylaştılar. Deneyimler birleşti ve artık zor müşteri olmayacağına karar verdiler.

Video için:

Resimler için:

AXA Sigorta Hasar Bölümü Güç Tazeledi

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Axa Sigorta çeşitli bölgelerde çalışan personelini hafta sonu Istanbul'da Dr-Voice iletişim atölyesine çağırarak, zor müşterilerle başa çıkmaları için yeni taktikler verdi. Çalışanlar keyifli bir ortamda iletişim atölyesine katılarak hem stres attı hem de bilgilerini tazeledi.

Devamını oku: AXA Sigorta Hasar Bölümü Güç Tazeledi

Anadolu Hayat Emeklilik Büyüyor

Anadolu Hayat Emeklilik Temmuz2013

Anadolu Hayat Emeklilik hızlı büyümesini desteklemek için yeni kadrolar oluşturuyor. İşe yeni başlayan sigortacılar DR-Voice iletişim Atölyesine katılarak, hem bilgilerini güncellediler, hem de müşteri odaklı iletişim ile ilgili tekniklerini ve yetkinliklerini geliştirdiler.

İletikom'un 20-21 Temmuz tarihinde düzenlediği eğitimi Danışman Tayfun Türkalp verdi.

Devamını oku: Anadolu Hayat Emeklilik Büyüyor

MAN Finansal Hizmetler Tahsilat Ekibi DR-Voice ile Güçlendi

Münih merkezli MAN AG, Türkiye'deki iştigal alanını genişleterek, finansal hizmetler alanında "MAN Financial Services Tüketici Finansmanı Anonim Şirketi" vasıtasıyla Mart 2006'da Türkiye’de faaliyete başladı.

MAN AG’nin doğrudan ve % 100 iştiraki ile kurulan yeni şirket, NEOPLAN marka ticari araçlar ve MAN marka tüm sanayi ürünleri için müşterilerine kredi olanakları ile hizmet veriyor.

5-6 Temmuz Tarihinde Ankara Midi Otel de yapılan eğitimde Tahsilat ve kredi ekibi Dr-Voice Tahsilat Yönetimi Eğitimine katıldı.

Anadolu Hayat Yeni Ekibi

Anadolu Hayat Emeklilik Yeni ekibi hafta sonu DR-Voice İletişim Atölyesine katıldı. Genç ve dinamik müşteri hizmetleri ekibi artık eğitimden sonra daha etkili iletişim kurarak müşterilere danışmanlık yapabileceklerini belirttiler. İki gün boyunca hem eğlenip hem de öğrenen ekip şirkete taze kan sağlayacak görünüyor.

Galeri için:  tıklayınız.

Video için: tıklayınız